Leevi perusti Kiinteistöhuolto Lamminsivu -yrityksen ollessaan vasta 14-vuotias. Haave yrittäjyydestä lähti itämään jo 10-vuoden iässä. Tällä hetkellä yritys työllistää Leevin lisäksi täysipäiväisesti 4 työntekijää.

Leevi palkittiin kesäkuussa 2021 Pirkanmaan vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Vuosittain jaettavan palkinnon saajasta päättää alle 35-vuotiaista yrittäjistä koostuva Pirkanmaan Nuorten yrittäjien johtoryhmä. Vuonna 2017, ollessaan vasta 15-vuotias, Leevi pääsi tapaamaan Tasavallan presidentin Sauli Niinistön Rekrytorin avajaisissa Tampereella.

Kiinteistöhuolto Lamminsivulle on sydämen asia hoitaa kaikki työt korkealla laadulla ja ammattitaidolla. Vuosien varrella yritys on toteuttanut paljon erilaisia toimeksiantoja.

Yrityksen monipuolisesta kalustosta löytyy erilaisiin työkohteisiin tarvittavat työkalut ja yritys myös vuokraa kalustoa yhteistyökumppaneilta, mm. minikaivureita ja pienkuormaajia tarvittaessa.

Referenssimme ja yhteistyökumppanimme (mm.)

Kiinteistöhuolto Lamminsivu on toteuttanut satoja erilaisia toimeksiantoja kuten kiinteistöhuoltoa, piha- ja maarakennuspalveluita kunnille, yrityksille, yhdistyksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakkainamme on mm. kymmeniä pieniä taloyhtiöitä ja hallikiinteistöjä Nokialla kesä- ja talvihoidossa.

Tampereen ev.lut seurakunnat

Viheralueiden hoito

Hämeenkyrön kunta

Katujen talvihoito

Tampereen Tilapalvelut

Ulkoalueiden ympärivuotinen hoito (Koulujen, päiväkotien ja liikuntahallien pihoja).

Nokian Piha ja Viherpalvelu

Viheralueiden hoito

Tapion Työ- Ja Konepalvelu

Viheralueiden hoito

Suomi Camping Härmälä

Viheralueiden hoito